Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dear Tomo...

9. 3. 2010

Drahý Tomo

Promiň mi prosím, že Ti to takhle zděluju, dopisem, ale vím, žebych to jinak nedokázala. Jsem srab! Ale taky jsem si jistá, že kdybych tě viděla, všechno bych si rozmyslela. Jenomže takhle to dál už prostě nejde!

Dostala jsem nabídku ve Francii. Odjíždím zítra, tzn. 10 března 2010, takže, když si tohle přečteš, budu už dávno pryč. Počítám, že se uvidíme minimálně až za rok. Tome, prosím, neber si to osobně! Prostě si jdu za svým snem. Chci se věnovat modelingu ale hlavně potřebuju svobodu! Více svobody, než mi dával tenhle náš vztah! Chci být nezávislá a chci si ještě užít, dokud jsem mladá. Prostě nejsem jako Terrie, nedokážu se v tak mladém věku usadit a mít rodinu. A vím, že kdybych v našem vztahu pokračovala, nakonec by to tak nejspíš dopadlo. Potřebuju čas. Chci se odreágovat, dělat co mě baví, ulítávat a nevázat se na nikoho! Vím, že Tě raním a věř mi, že mi se mi to nedělá lehce, ale musím! Opravdu to potřebuju, jinak se bojím, že bych nám ublížila ještě víc! Miluju Tě! Šíleně moc Tě miluju a těžko se mi Tě opouští, ale je to teď to nejlepší, co můžu udělat.

Možná, že jednou zase budem spolu, já a Ty. Ale teď mě prosím nech jít! A odpusť mi to, jestli můžeš! Opouštím Tě! Těžko se to píše, bolí mě srdce, ale musí to tak být.

Měj se hezky!

S láskou

Jess

 

P.S.: Zapomeň na mě a užívej si života dokud můžeš! Všude je tolik atraktivních dívek, které čekjí jen na Tebe.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář