Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diary: 12.4.2010

12. 4. 2010

Najednou Paris od někud vytáhla tu svoji pitomou, nablýskanou růžovou kabelečku a začala mě ní mlátit po hlavě, přitom pořád mlela něco o tom, že Jared je její a že to ona měla být matkou jeho dítěte...Naštvala jsem se a začala jsem do ní silně bušit pěstmi. Řvala jako když krávu vedou na porážku. Nevím co mě to napadlo, ale zakousla jsem se ji do krku. Její krev chutnala tak odporně, okamžitě jsem ji vyplivla ze svých úst. A v tom mi došlo, že padám někam dolů. Ta mrcha stála na vrcholu mrakodrapu a řvala na mě, zatímco já jsem se řítila do hluboké temnoty.... Otevřela jsem oči. Ležela jsem v ložnici, v manželské posteli, na mojí straně, všechno bylo tak jak má být. Odporný sen! Otočila jsem se k nočnímu stolku, kde stály hodiny. Půl třetí? No to snad ne! Založila jsem si ruce pod hlavu a uvažovala jsem o tom snu. Kde se v mé hlavě najednou vzaly sklony k vampirismu? Jak jsem se tak dívala do tmy, měla jsem pocit že z rohu na mě zhlíží nějaká postava. Dostála jsem strach a tak jsem rači rozsvítila lampičku. Nic tam nebylo! Uf! Vedle mě se něco pohlo. No ano, můj manžel, kterého jsem neviděla celých 20 hodin, teď leži vedle mě a spokojeně spinká po náročném dnu. Otočila jsem se k němu a... Musela jsem si ruku přiložit na pusu abych nezačala křičet! Vedle mě ležel nějakej blonďák! Zahleděla jsem se na strop, jedna, dva, tři...osm, ....deset, šedesátsedm, šedesátosm, šedesátdevět, sedmdesát. Když už jsem se uklidnila otočia jsem se zpátky k blonďatému individu v mé posteli. Žeby se nám sem vloupal nějaký bezdomovec? Nebo nějaký pokus o vtip? Kdybych měla milence, tak bych o tom věděla! Proboha. Co když to je Jaredův milenec? Prohlížela jsem si to cosi, když mi to došlo! Ten tvar hlavy, to ucho... Bleskově jsem se posadila, "Ty"...napadaly mě pouze slova jako:idiote, debile, kreténe, teplouši,...no, to co bych muži mého života říct nedokázala "...vole!" Nechtěla jsem to říct tak nahlas. Jared se přetočil na druhou stranu (ke mě) něco zamumlal a pak unaveně otevřel oči, "Co se stalo?" Zírala jsem na něj, na tu katastrofu. "Cos to udělal?" Můj choť nejdřív nechápal a pak se jen křivě pousmál, "Já věděl, že se ti to nebude líbit." Nebude líbit? To byl vtip? Už jsem otevírala pusu abych něco řekla, ale on mě předběhl. "Lásko spi, dobře?" a spokojeně zavřel oči. Zhluboka jsem se nadechla (po tom šoku můj organismus potřeboval větší množství kyslíku) a zhlasla jsem lampičku. Přivinula jsem se k Jaredovi, zavřela jsem oči a snažila se usnout (a nemyslet na to co má na hlavě). Proč zas blond? Proč?...Blbá Paris... Zmlátím toho, kdo ho přebarvil! I kdyby to byl on sám..nebo..NE! Vybiju si zlost na Tomovi, jo! Chudák Tomo!

Šla jsem chodbou a hledala tu blbou šatnu. Konečně! Zaklepala jsem. "Dál!"ozval se Shannovův vlídný zachraptělý hlas. Vešla jsem. Uvnitř byli Tomo a Shannon, kteří pro uklidněnou hráli piškvorky, byl tam i Tim, brnkal si na kytaru, Jareda jsem nikde neviděla. "Ahoj!" usmála jsem se na ně. "Zdar!" odpověděli mi všichni sborem i nějaký maník, (s růžovýma vlasama) u zrcadla. Chtěla jsem se zeptat, kde je Jared, když se ten maník zvedl a otočil se. Krve by se vě mě nedořezal. KATASTROFA! Můsela jsem vypadat jak idiot, když jsem tam tak stála a s otevřenou pusou jsem zírala na mého muže s růžovým punkáčem na svých blonďatých sestříhanýmch vlasech. Mohla bych přísahat, že mi oči lezly z důlků. Nervozně se zasmál. "Je to trochu střeleny no.." Zalapala jsem po dechu, "Trochu střelený?Jarede, cos to proved?" přišla jsem k němu blíž a dotkla jsem se rukou ztuhlého učesu, "To...to, si děláš srandu ne?" můj hlas zněl, podobně, jako když policii popisujete svojí ztracenou kočku, kterou tak milujete. Tomo s Shannonem se připitoměle zahihňali. "Klídek!" Jared mi těšitelsky položil ruce na ramena., "Bude to bezva show. Tohle bude mít užasnej efekt!" Show? Efekt? Blond? Růžová?..Paris! Paris?Kde se ta mrcha zase bere v mé hlavě! Jeden sen a mám dost! Zavřela jsem pusu, přivřela jsem oči. Zhluboka jsem nabrala vzduch do nosu. "OK!" Snažila jsem se vnímat jen Jaredovy nádherné oči abych nemusela myslet na ty vlasy! Políbila jsem ho na čelo. "Hodně štěstí!" Vypadla jsem odtamtud. Ta blond-růžová mi bude bohatě stačit na koncertu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

no...

(Terrie, 17. 4. 2010 13:18)

je to barwa!!!!:-/....jo wjym ze to zni hnusnie, ale ecze je teraz na tour po ameryce a niemusim se na tom hruze dziwac!:D...(ni ze by mi niechybiol!!!)...ale slubujym ze jak przijadzie tk go wlastnorucznie dom do kupy!aj gdybych miala siongnyc po jaksi czornej barwie niebo po nozicach!!!!

juj

(Mad, 16. 4. 2010 21:00)

hej tak jo bych go za to zabila jo by se nieudrziala. je dobre miec na konciku jaksik efekt mm doufam ze ta ruzowo niebyla barwa bo bych go osobnie zerzwala