Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diary: 14.2.2010

17. 2. 2010

Romantické písně, romanitcký filmy v telce, romantický design....televize, internet, rádio, noviny, všechno se jen blýskalo přehnaně sladkou valentynskou atmosférou. I při pohledu z okna se mi zdálo, že se z té růžové a červené všude kolem snad pobliju. Najednou se ozval zvonek. Vzala jsem Michelle na ruce a šla ke dveřím. Otevřela jsem. "Babi!", Michelle natáhla svoje ručičky na Jaredovu matku a veselé se zasmála. "Ahoj Michelle." Constance si vzala malou na ruce a ta se k ní šťastně přitulila. Usmála jsem se. "Zdravím, poďte dál." Zavřela jsem za námi vchodové dveře a posadili jsme se na gauči v obýváku. "Terrie, slyšela jsem že se chystáš na ten valentynský večírek. Říkala jsem si že bych pohlídala malou." Aha, Jared chce abych se bavila! "Nevím jestli tam půjdu, samotné se mi tam nechce!", povzdechla jsem si, co bych tam asi tak dělala?Bez Jareda! "Ale no tak, jen jdi. Nachvilku se odreaguj, pobav se s přáteli. Nemůžeš přece pořád sedět doma!" No jo, měla pravdu..jenže...vážně mě nazajímaly všechny ty valentysnké-srdíčkové motivy, zamilovaná páry, přisládly písničky, řeči o lásce...a moje láska je někde daleko? Ale zas tam budou přátele, odreaguju se a nebudu sedět doma nudit se a přemýšlet nad věcmi, které mě stejně jen dostávají do blbé nálady! "Tak fajn!"

"Cože? To se jako fakt stalo? No teda, Terrie, ty si fakt šílená!" Ian se nachvilku přestal smát aby se napil svý whisky, pak zase vybuchl pobaveným smíchem. Usmála jsem se a taky jsem se napila-jablečnýho džusu, není nad to, přijet vlastním autem a vědět že se nesmím opít! "Jo, to se mi fakt stalo!" Ušklíbl se na mě. "S tebou je pořád sranda! V tom ses ani trochu nezměnila!" V tom měl asi pravdu. Usmála jsem se. Najednou se mi zatočila hlava. Ne, nebylo mi špatně, myslím... líbali jsme se! Bylo to nějak zvláštní. Necítila jsem nic špatného, žádné výčitky, žádná varování. Byl tu jen on a já. Nechápala jsem, bylo to tak nějak jiné. Zapomněla jsem o celém okolním světě. Kašlala jsem na to, že to co dělám není správné. Nechala jsem se pohltit  nějakým divným kouzlem nebo snad prokletím? Uvědomila jsem si co dělám, až když mi došlo, že na sobě nemám tričko. Odtrhla jsem se od něj a napřáhl jsem bleskově ruku před sebe. Podivila jsem se, s jakou silou jsem ho udeřila. Pálila mě z toho dlaň. "Co šílíš?" Ian si naštvaně položil ruku na levou tvář, kde jsem ho právě uhodila. "Cože?",oblékla jsem si tričko a vyjekla jsem na něj: "Já a šílím? A co si myslíš, že děláš ty? Vůbec ses nezměnil, ani trochu! Jsi pořád stejnej nadrženej prasák!" Byla jsem naštvaná a bylo mi úplně fuk, jestli přeháním. On si to ale nenechal líbit: "Nadrženej prasák jo? Tak to je celkem fajn, že ty už nejsi ta nadržená záletnice, jakos bývala kdysi!" To přehnal! Chtěla jsem mu něco říct ale rači jsem držela hubu! Zvedla jsem se a naštvaně jsem kráčela k východu. "Terrie!" Chytil mě za pevně za ruku, nedovolil mi odejít. "To s tou záletnicí jsem přehnal, ale poslouchej mě!" Neodpovídala jsem, ani jsem se na něho nepodívala. Pokračoval dál. "Promiň mi moje chování! Ale viděl jsem na tobě, že potřebuješ odreagovat, ulítnout. Nesmíš přece brát všechno vážně! Žiješ jen jednou. A navíc, prostě jsem si nemohl pomoct!" Uraženě jsem se na něj podívala, "Iane, já mám muže a děti a všechny je miluju a nechci je nikdy ztratit! A už vůbec ne takovýmhle debilním, bezvýznamným a nezodpovědným chováním!". Jeho stisk povolil, vyškubla jsem se mu a upalovala jsem k východu.

Když jsem odemykala dveře auta do očí se mi draly slzy. Rozjela jsem se. Šlápla jsem na plyn, abych byla doma co nejrychleji. Hlavou se mi honily myšlenky, které mě ničily a tlačily mě k zemi. Přez slzy jsem neviděla na cestu. Zastavila jsem na krajnici, vypnula jsem motor a hlavu jsem si položila na volant. "Sakra! Sakra! Sakra!", pěstí jsem bušila do palubní desky a s očí mi stékaly horké slzy. Co jsem to vyvedla? Jak to řeknu Jaredovi? V hlavě jsme viděla jeho výraz. Jeho bolest -kterou ještě necítil- mnou projela jako ostrý meč a prořízla mě vejpůl. Jak jsem jen mohla? Jsem mrcha! Zatracená mrcha! Jarede, kdybys tu teď byl, tak by se to nestalo!

 

Náhledy fotografií ze složky 14.2.2010 Valentines party

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář