Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diary: 26.3.2010

28. 3. 2010

Michelle nepřestávala plakat, nereagovala ani na hlazení, ani na své oblíbene hračky ani na domlouvání. Dneska celý den zlobila. Už měla dávno spát, ale to ne! "Zlatíčko, co je to s tebou?Prosím už toho nechej!Přijede tatínek!" Jen jsem to dořekla, ozval se zvonek. "Tatííí!" vykřikla Catherine a běžela honem otevřít. Vstala jsem a šla jsem s malou (která najednou ztichla a čekala co se bude dít) za ní. Ve dveřích stál Jared a vítal se s Cathy. "Tati, tati!" zavolala šťastně Michi, když ho uviděla, natahovala k němu ručičky. J za sebou zavřel dveře, položil na zem svoje zavazadla (a že jich bylo!!!), přišel k nám a vzal malou na ruce. "Violet, zlatíčko, ahoooj!" políbil ji na čelíčko. "Doufám, že si nezlobila co?" Podíval se na mě, s očekáváním odpovědi. "No, dneska zlobí celý den, viď Mich? Ale jinak byla hodná!" přišla jsem k nim a pohladila jsem malou po hlavičce. "No tak to já tu pro vás něco mám, holky moje!" usmál se a sehnul se i s malou k jedný svý tašce. Vytáhl "luxusní" růžovou kabelečku (nějaká značka, kterou neznám!) a podal ji Cathy., "Tady máme něco pro naší malou-velkou slečnu!" Catherine se rozzářily oči. Vzala si kabelečku, prohlídla si ji "Děkuju tatínku! Moc děkuju!" a vtiskla Jaredovi velkou pusu na tvář.  "Nemáš zač"usmál se můj muž spokojeně a z tašky vytáhla velkou, barevnou, plyšovou (roztomilou) chobotničku a podal ji Michelle. Ta po ní chňapla a přitulila se k ní: "Jeeeee!" Všichni jsem se zasmáli, panovala tu najednou krásná atmosféra. Mich si zívla. "No jo", přišla jsem k ní a chtěla jsem ji vzít na ruce. "Catherine?"přerušil mě Jared "Vezmi malou a dej jí do postýlky, my tam za chvilku přijdem jo?" "Jasně!" Cath opatrně "přebrala" sestru do svých rukou a pelášila nahoru po schodech. "Opatrně!" zavolala jsem ještě na ně! "A to je pro mojí princeznu!" Jared mi předával velkou černou tašku s nápisem Gucci. "Jarede, tos neměl!" otevřela jsem tašku a vytáhla krabici, v niž byly krásné, černé boty na užasným velkým podpatku! Zatajila jsem dech! "Ty si blázen!" J se usmál, "Líbí se ti?" "Hrozně!"nespouštěla jsem z nich oči. Najednou jsem ucítila jeho ruce na mém pasu. Odložila jsem boty opatrně zpátky do krabičky na zemi. Podívala jsem se mu do očí, vypadal šťastně, žádný náznaka nějaké vyčítavosti vůči mě, uklidnilo mě to. Dlouze mě políbil. "Terrie, chyběla jsi mi! Jsem tak rád, že už jsem zase doma!" Hodila jsem se mu kolem krku. "Ani nevíš jak já jsem ráda, že si zase tady! Šílela jsem bez tebe, potřebovala jsem tě! Dělala jsem hlouposti, odpusť mi!" Neřekl nic, jen mě pevně stiskl a líbal mě do vlasů. Chtělo se mi plakat, štěstím, že je zase tady a bolestí, že jsem ho ranila!

"Malá už spí?", Jared seděl na gauči a vypadal spokojeně. Kývla jsem hlavou a přisedla jsem si k němu. Položil svou ruku přez moje rameno a přitáhl si mě blíž k sobě. Políbil mě do vlasů. "Jsem tak rád, že jsem zase doma.", šeptal mi do ucha "Nebudem nic řešit, jen si prostě užijeme toho, že jsme spolu, dobře?" Podívala jsem na něj, zkoumala jsem jeho nádhernou tvář ale nenašla jsem jediný náznak bolesti, kterou jsem předpokládala, jen hluboký pocit uspokojení a užasný klid. I přesto jsem měla trochu obavy. "Ale tobě je jedno, co se stalo? Myslela jsem, že si o tom..." Položil mi svůj prst na rty, "Pšt! Řekl jsem, že nebudem nic řešit!", políbil mě "V tuhle chvíli je mi jedno co se stalo, jsem šťastný, že jsem s tebou!" Usmál se na mě tím neodolatelným úsměvem, jemuž nešlo odporovat. Zahleděla jsem se na něj. Konečně byl při mě! Konečně! Chyběl mi! Jako kdybych po dlouhé době, ztrávené někde v temné kobce, uviděla slunce. Položila jsem svou dlaň na jeho hladce oholenou tvář, a prsty jsem hladila jeho čelist, neodtrhovala jsem pohled od jeho zářivých, modrých očí. Byl tak krásný až se mi zdal neskutečný. A přece jsem věděla, že je a že je můj! Projela jsem prstem po jeho rtu, "Miluju tě!" Ta věta je tak hrozně ohraná, ale musela jsem to říct! Neodpověděl. Pevně mě objal a začal mě líbat. Vjela jsem mu rukou do vlasů (jak je mým zvykem). Zvláštní! Někdy mi příjde, že mění učes každý měsíc. Už jsem se těšila až mu ty jeho krásný vlasy dorostou! Najednou mi v kapse začal vibrovat mobil, ozval se song: Night of the Hunter. "Ale ale!" Jared mi vyrval mobil z ruky, dřív než jsem si stačila přečíst sms. "Vrať mi ho nebo..." zarazila jsem se. J vypadal jako kdyby ho projel parní válec (ne tak placatej, tak vyděšenej!) "Stalo se něco?" ,projel mnou mráz! Bez jediného slova, bez jediného pohledu mi podal mobil. SMS od Ian S. : Nazdar Terrie, napadlo me, zastav se dneska u me!Bude nam bezva!Musim te videt ikdyby to melo byt dnes naposled! ...HAJZL!!!!Co si myslí? Podívala jsem se na Jareda- odcházel do "zkušebny"."Jarede!Počkej!" šla jsem za ním " Nic s ním nemám!" "Terrie!" otočil se na mě "Tohle mě fakt bolí!" nadechl se "Dej mi teď prosím klid, jo? Já...nevím co ti na to říct!" a odešel! Sakra!!! Měla jsem chuť mlátit hlavou o stěnu! Hádala jsem, že ze zkušebny (místnost pro naše hudební vyžití a pro uklidnění pocuchaných nervů) se uzvou známe akordy, The Kill. A nepletla jsem se! Je zvláštní jak rychle se z písně, která na náš vztah absolutně nikdy neseděla, stala píseň, která dokonale popisuje, jak jsem mu ublížila! Zatraceně! Chtěla jsem něco rozbít, křičet, ublížit si, zabít Iana! Mám strach..jak to dopadne! Bury me! Bury me!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mno ehm...

(Terrie, 30. 3. 2010 17:59)

ale klid babki!SNAD to neibe tk zle!:)..ynom was pytom o jedno:pomozcie mi killnyc Somerhaldera!!!!!fakt nfm czmu ale mom pocit ze toto zrobil naschwol!!!!

11113999

(Elis, 29. 3. 2010 19:04)

ty blaho... :/

ups !

(Mad, 28. 3. 2010 19:06)

no tyjo mazec ale snad to vyrzesicie dyc se mocie radzi ! a niech tego i-a smol na niego ! niedowol abys kwuli niymu przisla ao takigo fajnego chlopa ( niebier to jako ze pisiym o Mikeowi a .. ) jasne ! tak se musicie o tym pomowic . Jo wom klidnie pohlidom dziecka jo jich escie nigdy niehlidala :-(